Eline van Bon

mr. E.S. van Bon

Eline van Bon heeft aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Na haar studie heeft zij in Londen en New York gewoond en gewerkt. Na terugkomst in Nederland heeft zij aan de Erasmus Universiteit een postdoctorale studie gevolgd en op verschillende rechtsgebieden ervaring opgedaan.
Sinds 2009 is Eline werkzaam bij Houtsmuller-Boitelle Advocaten en houdt zij zich uitsluitend bezig met het personen- en familierecht.

Bij voorkeur zoekt Eline in overleg met de wederpartij naar een oplossing, maar als onderhandelen niet tot overeenstemming leidt schuwt zij een procedure niet. Eline heeft dan ook een ruime proceservaring in het familierecht.

Eline is daarnaast werkzaam als scheidingsmediator en heeft daarvoor de MFN- mediatorsopleiding afgerond.
Omdat Eline een uitstekende beheersing van de Engelse taal heeft, staat zij met regelmaat internationale cliënten en expats bij.
Eline is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht.
Vrijwel elke donderdag houdt Eline telefonisch spreekuur van 10.00 tot 10.30 uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Eline heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht
Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
Internationaal Privaatrecht
Internationale kinderontvoering
Bijzondere curator
Jeugdbeschermingsrecht
Mediation
Ouderschap en erkenning

Deze registratie verplicht Eline elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

Contact