Hester Houtsmuller

mr. H. Houtsmuller

Hester Houtsmuller (Universiteit Utrecht) is een zeer ervaren, vakkundige en betrokken advocaat.

Al tientallen jaren is zij gespecialiseerd familierechtadvocaat en echtscheidingsbemiddelaar. Daarnaast houdt zij zich bezig met gezondheidsrecht.

Voor zeer specialistische adviezen beschikt zij over een netwerk van externe deskundigen waaronder hoogleraren familierecht.

Hester is lid van de vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS). De vFAS is een van de negen advocatenverenigingen met het keurmerk Specialisatievereniging van de Nederlandse Orde van Advocaten. Aan het behoud van het lidmaatschap stelt de vFAS hoge eisen.
De leden moeten zich voortdurend bijscholen op het complexe gebied van het familierecht. Deze eisen zorgen ervoor dat u kunt rekenen op kwalitatief hoge dienstverlening.

Hester heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht
Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
Internationaal Privaatrecht
Internationale kinderontvoering
Bijzondere curator
Jeugdbeschermingsrecht
Mediation
Ouderschap en erkenning

Deze registratie verplicht Hester elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

Hester is lid van de Raad van Advies van de Stichting Landmerk te Utrecht.

Contact